Toegankelijkheid

Skip to main content

Bomen en landschapselementen

Kan ik meepraten?

Op woensdag avond 10 mei 2023 geven wij een informatie-avond. Op deze avond kunt u zien wat de uitkomsten zijn van onze inventarisatie. U krijgt uitleg, kunt vragen stellen en een reactie geven. De reacties gebruiken we om onze inventarisatie compleet te maken.

We bekijken alle inbreng. Het kan zijn dat we de inventarisatie en beoordeling van bomen of landschapselementen aanpassen. Bijvoorbeeld als we iets over het hoofd hebben gezien. Het kan ook zijn dat we de inbreng niet overnemen. Dan leggen we uit waarom.

Nadat de laatste hand is gelegd aan de inventarisatie is er een informerende bijeenkomst voor de gemeenteraad op 13 juli. Na de zomer volgt een kernteambijeenkomst. We vragen in die bijeenkomst aan de raad om richting te geven aan de vervolgstap. Dit is de stap naar het maken van beleid voor de waardevolle bomen en landschapselementen. Dit beleid kan zowel gericht zijn op het beschermen als op het stimuleren van behoud of van versterking.

Heeft u vragen over het project bomen en landschapselementen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De periode waarin u kon reageren op de inventarisatie is inmiddels afgelopen.